Klövsjö Stenugnsbageri är med i Whiteguide

 Om Klövsjö Stenugnsbageri

Klövsjö Stenugnsbageri startades redan 2009. Vi brinner för hög kvalitet och goda smaker. Vi bakar allt själva i vår stenugn och vi försöker i största möjliga mån att köpa lokala och ekologiska råvaror. Även vi kan göra ännu mer men vi försöker så gott vi kan att fatta beslut och driva vårt bageri på ett sätt som påverkar vårt klimat så lite som möjligt, och som samtidigt ger positiva effekter för samhälle och ekonomi. Vi brinner för en levande landsbygd. 

Klövsjö Stenugnsbageri drivs av Erika Dillner

Erika Dillner är idésprutan som med stor passion och långa arbetsdagar driver Klövsjö Stenugnsbageri tillsammans med sin personal. Erika är bagare och har genom åren vunnit ett flertal priser för sina bakverk och inte minst sitt företagande. Flera års utnämningar i White Guide är ytterligare något som Klövsjö Stenugnsbageri kan stoltsera med. 

Nathalie står för tårtor och choklad

Med många års erfarenhet och stor experimentslust hittar Nathalie de perfekta smakkombinationerna som gör våra tårtor och chokladpraliner helt oemotståndliga. 

Utan våra leverantörer är vi ingenting

Vi är enormt stola och glada att vi har så duktiga leverantörer som erbjuder oss de allra bästa råvarorna som bidar till att våra produkter smakar så gott.