Här kan du beställa direkt från vårt bageri i Klövsjö

Vi på Klövsjö Stenugnsbageri har skapat ett beställningsformulär som låter er kunder boka direkt på vår sajt. Här hittar ni ett urval av våra olika produkter. Spana in sortimentet och var noga med att fylla i alla delar. Tack för att du väljer att handla hos oss! 

Beställ i vårt formulär

  1. Välj bland våra bröd- & fikapåsar
  2. Fylla i formuläret nedan eller ring in din beställning
  3. Vi bekräftar din beställning så fort som möjligt.
  4. När vi har bekräftat din beställning Swishar du din betalning.
  5. Först efter du betalat ser vi din beställning som bekräftad.
Se bilden ovan och skriv det du önskar beställa i denna ruta.

HANDLA LOKAL MAT VIA REKORINGAR

Rekoring är ett helt unikt sätt att handla direkt från lokala matproducenter på den platsen du befinner dig. Allt administreras via facebookgrupper som sköts idéellt av de lokala mathantverkarna. Det är i dessa grupper du hittar producenter, lokala utlämningsplatser och -dagar. Du beställer direkt i kommentarsfälten och Swishar din betalning efter att leverantören har bekräftat din beställning. REKO skapar förutsättning för mer lokalproducerad mat. Genom att köpa lokalt stöttar du inte bara småföretagande utan också den lokala ekonmin. Som konsument får du dessutom oftast bättre mat och som smakar så mycket mer och godare. 

Klövsjö Stenugnsbageri på Reko

Vi försöker att finnas tillgängliga med både tårtor, bröd och annat gott i de lokala REKO-ringarna i vårt närområde. En av utlämningsplatserna är dessutom utanför bageriet i Klövsjö. 

Här hittar du den REKOringar som vi är med på: 

REKORING BERG
REKORING HÄRJEDALEN
REKORING ÖSTERSUND 

Hoppas att du upptäcker nya mathantverkare och att vi ses på kommande REKO-ringar!