Välkommen till vår butik!

Vi vill så gärna att ni ska få uppleva de smaker som vi själva tycker så mycket om. I vår butik har vi därför samlat våra favoriter, här hittar du mjöl och andra produkter från våra leverantörer men också en hel del mathantverk från Jämtland Härjedalen. 

KLOVSJO.STENUGNSBAGERI-HARBAKAT-

Stenugnsbakat surdegsbröd på ekologiska råvaror 

Våra bröd bakas med känsla och passion och ekologiska råvaror. Vårt mjöl köper vi från den småskaliga producenten Warbo Kvarn i Sörmland samt Limabackakvarn i Halland. På Warbo Kvarn odlar och förädlar man ekologiska spannmål, de värnar om kulturspannmål som dinkel, nakenhavre och enkorn som ni även hittar i våra bröd. I butiken hittar ni både bröden och mjölen. 

Tårtor från Klövsjö

Vi bakar våra tårtor från grunden. Tårtbottnarna bakar vi på endast färska ekologiska ägg, ekologiskt socker, maizena och vetemjöl. Våra sylter kokar vi själva av bär plockade i området så långt vårt lager räcker, sedan köper vi bär från lokalgrossist. Riktig grädde och god vaniljkräm är andra ingredienser i våra skapelser.

Choklad för alla tillfällen

I vår butik i Klövsjö hittar ni alltid vår goda choklad som bakas av Nathalie, gärna med säsongens smaker. Inte sällan smaksatt med egenplockade bär från skog och mark kring Klövsjö. 

KLOVSJO.STENUGNSBAGERI-HARBAKAT-

Handgjorda chokladpraliner

Man brukar säga att choklad gör det mesta i livet lite bättre. Det är vi övertygade om stämmer. Bjud en vän på en liten men naggande god pralin, perfekt till kaffet, festen eller nästan när som:) Vår choklad gör vi för hand på ekologiska råvaror och gärna med smak från skogen runt Klövsjö.