Klövsjö Choklad-Natcake Choklad % Tårtor från Klövsjö

Choklad från Klövsjö

Klövsjö Choklad är namnet på den hantverksmässiga och ekologiska chokladen som Natcake tillverkar och som vi säljer från vårt bageri i Klövsjö. Med stor passion och känsla skapar Nathalie chokladpraliner, klubbor och kakor av egna recept och mycket kärlek. Ett hantverk med noga utvalda råvaror av hög kvalitet. Det är det som gör dem så fantastiska.

KLOVSJO.STENUGNSBAGERI-HARBAKAT-

Handgjorda chokladpraliner

Man brukar säga att choklad gör det mesta i livet lite bättre. Det är vi övertygade om stämmer. Bjud en vän på en liten men naggande god pralin, perfekt till kaffet, festen eller nästan när som:) 

Choklad som den ska smaka

När Nathalie gör pralinfyllningar arbetar hon utifrån det lokala så mycket som möjligt. Så som tryffel på skogshallon eller en mustig getmese från en lokal gård och självklart hjortron från våra fantastiska myrar, men även en pralin smaksatt på whiskey får plats i sortimentet.

Smaken sitter i råvorna😋

Chokladen köps från Malmö Chokladfabrik, den är ekologiskt och Fairtrade och innehåller ingen sojalecitin eller palmolja.  Vi har även ljus och vit choklad från Malmö som är vegansk.