Klövsjö Choklad-Natcake Choklad % Tårtor från Klövsjö

Beställ bröllopstårtor från Klövsjö

Vad roligt att ni tänker gifta er! Vi älskar att göra bröllopstårtor, och eftersom en tårta till denna fantastiska dag ska vara den vackraste och godaste ni ätit krävs det lite beslut och planering, men då blir det också bra. Vi levererar unika bröllopstårtor över hela Jämtland och Härjedalen. 

KLOVSJO.STENUGNSBAGERI-HARBAKAT-

Det vackra & dekorerade yttre

Vi gör tårtor i choklad, täckta med vit eller färgad sockermassa/marsipan , med bär och grädde. Kanske har ni tänkt ett tema på bröllopet? Färger, dekorationer, och blommor, låt även detta återspeglas i tårtan. Personlig eller stilren? Volanger, färger eller enkelt vit? Kanske färska blommor? Berätta hur ni vill ha det så ordnar vi det.

Det goda inuti

Kan vara en av våra goda mousser från bär och frukt eller choklad. Kanske har ni nån egen drömfyllning, i så fall löser vi nog det med. Vad sägs om dajmmousse eller ahlgrensbilarmousse? 

Något på toppen?

Vi har en del olika toppers ni kan låna, eller vill ni köpa det för att ha det kvar, så går det också bra. Annars kanske ni hittar nått roligt brudpar , eller så kan vi hjälpa till och hitta nått som passar er. Vi kan även designa och tillverkare nått just för er. Att bara ha silverhjärtan är också väldigt fint. 

Bröllopstårtor från Klövsjö

Vi bakar våra tårtor från grunden. Tårtbottnarna bakar vi på endast färska ekologiska ägg, ekologiskt socker, maizena och ekologiskt vetemjöl. Våra sylter kokar vi själva av bär plockade i området så långt vårt lager räcker, sedan köper vi bär från lokalgrossist. Riktig grädde och god vaniljkräm är andra ingredienser i våra skapelser.

Form på bröllopstårtan

Våningstårta på ställning eller på varandra? Fristående? Hjärtformad? Vi gör även portionstårtor.

För er som har nog med beslut…
Som bara vill ha en fin och god tårta, har vi denna att erbjuda. Vit med mönster uppe på, vita skimrande rosor , gröna blad och silver hjärtan på toppen. Fylld med härlig hallon- och choklad-mousse.

Praktisk info inför er beställning

Om ni önskar tårtan på ställning ingår det i priset, även boxen att frakta den i. På tal om frakt, så kör vi gärna ut den till er, så slipper ni tänka på det, eller att ni ska jaga nån släkting att hämta den under er stora dag. Priserna varierar beroende på design, men våningstårtor kostar från 95kr/bit.

Leverans av bröllopstårta

Vi levererar bröllopstårtor över större delen av Jämtland. Vi har kunder i Härjedalen, Vemdalen, Klövsjö och även Östersund. 

Om ni bestämt er för att vi ska få göra er tårta, hör av er så snart som möjligt. Har ni möjlighet att komma förbi så bokar vi en tid, kanske vill ni provsmaka. Tveka inte att höra av er om det är något annat ni funderar över!

Kontakt

Hör av er direkt till vår konditor Nathalie som bakar alla våra tårtor. 

0703 18 79 02
Maila din förfrågan.

KLOVSJO.STENUGNSBAGERI-HARBAKAT-

Handgjorda chokladpraliner till kaffet på er stora fest?

Som ett komplement kan det kanske passa med en chokladpralin på ekologisk choklad med lokala smaker, passar perfekt till kaffet på ert bröllop.